dimarts, 26 de febrer del 2013

CINE THE WARRIOR!


Cine The Warrior es una projecte gamberro, esbojarrat i fascinant. Consisteix en una marató de pel·lícules malíssimes i alhora boníssimes que te lloc tots els mesos de març des de ja fa 5 edicions al vibrant i heterodoxe barri de Sants barceloní. Com podreu imaginar és una grandiosa excusa per a juntar-se entre els amics i anar a gaudir d’una vesprada de fúria, patades de karate, maquetes cutres explotant  i hectolitres de sang projectats a la pantalla.

El perpetrador d’aquesta barbaritat es Dani T. Kirk, que any rere any selecciona films d’eixos que et preguntes a quin dimoni ha venut la seua ànima per a descobrir, tal es la procedència de videoclub arrabaler, sòrdid i kinki dels anys 80 que tenen eixos subproductes. Per allí han passat coses com Lady Terminator, El violador infernal, La història de Ricky-o y Mucha Sangre 2. Quan u creu que coneix algunes pel·lícules del gènere i comença a considerar-se un entès en la matèria sempre apareix el mestre Dani i et fa vore que la distància entre els aficionats i els veritables AVATARS és insalvable.

El 24 de Març de 2013 a les 18.00h, entre les quatre parets del saló d’actes del centre cívic de Cotxeres de Sants, s’escriurà una nova pàgina de la llegenda del Cine The Warrior. Comptarà amb un cartell que supera en audàcia la mitjana d’anteriors edicions;White Fire: una coproducció a deu bandes amb diamants, persecucions, gangsters y motoserres,  Ruckus: un veterà de la guerra de vietnam contra la penya més xunga del mig-oest americà i una pel·lícula sorpresa que normalment sol ser una altra castanya de tamany orbital.

En fi, si encara queda dins del vostre cor un poc d’animal lliure i no esteu ja totalment domesticats per les convencions socials i el cine de sala de deu euros aneu a Cotxeres de Sants -és debades- aneu a vore la llum, a renàixer!. Cine the Warrior es una joia en la foscor, un ale d’esperança, una caixa de pandora que cal obrir per a que desborde de poder les vostres maltractades ments, els vostres més obscurs somnis.

1 comentari: